Vastuullisuus

Olemme kiinnittäneet entistä tarkemmin huomiota ostotoiminnassamme raaka-aineidemme tuotannon ympäristövastuullisuuteen sekä alkuperän seurattavuuteen.

Olemme keränneet tälle sivustolle tietoa osasta raaka-aineidemme tuotantomenetelmistä ja alkuperämaasta. Tarkimmat tiedot löytyvät ravintolassamme olevasta tuotekansiosta. Kansiosta löytyvät yksityiskohtaiset raaka-aineluettelot sekä allergeeniluettelot.

Pyrimme myös täydentämään tämän sivun tietoja jatkuvasti.

 

Raaka-aine Tiedot/Alkuperä
Katkaravut, jättikatkaravut ja muut äyriäiset Pyydystetty MSC – sertifikaatin mukaisesti. Lisätietoa MSC –sertifikaatista: http://wwf.fi/vaikuta-kanssamme/kalaopas/MSC-sertifikaatti-1435.a
Tonnikala Pyydystetty delfiiniystävällisillä verkoilla . Määritelty pyydystysalue FAO 71. Maahantuoja: Kespro Oy
Ananas Tuottaja: P.T Great Giant Pineapple Co. Indonesia. Osuustoimintayhtiö, joka panostaa voimakkaasti ympäristötietoisuuteen:  http://www.greatgiantpineapple.com. Valmistuttaja: Kespro oy
Kinkku, salami ja bolognese Snellman, Suomi
Pepperone Saarioinen, Suomi
Aurajuusto Valio, Suomi
Pizzapullat Fazer, Suomi
Tomaattikastike Mutti, Italia
Leipä Ståhlbergin Leipomo, Suomi
Kahvi Paulig
Salaatinkastikkeet
  • Kemaviili–Aurajuusto: tehty ravintolassa
  • Sinappikastike: Suomi
  • Napolin ranskalainen kastike: Suomi
Broileri Atria , Suomi
Naudansuikale Suomi
Oliivit Valmistuttaja Kespro, Espanja
Maissi Valmistuttaja Kespro, Ranska
Herkkusienet Valmistuttaja Kespro, Hollanti
Paprika Valmistuttaja Kespro, Kreikka
Rucola Ruotsi
Parmesanlastu Valmistuttaja Kespro, Italia
Vuohenjuusto Valmistuttaja Kespro, Ranska
Mozzarella Valmistuttaja Kespro, Italia
Tuoretomaatti Vuodenajasta riippuen: Suomi, Hollanti, Espanja
Kaali Vuodenajasta riippuen: Suomi, Hollanti, Puola
Salaattisekoitus Suomi / Ruotsi
Basilica Suomi

Vastuu henkilökunnasta

Uskomme että tarjoamalla normaalin työsuhteen kaikille työntekijöillemme pystymme tarjoamaan myös asiakkaillemme paremman palvelukokemuksen. Tästä johtuen emme käytä ollenkaan vuokratyövoimaa.